12 Ocak 2007 Cuma

Geçtiğimiz Yedi Koskoca Gün

Bu hafta...

Barıştım!
Bugünün tarihi ile sevgili arkadaşlarım "ütü" ile barıştım! Onun da sürekli aynı işi yapmaktan sıkıldığını, boş vakitlerinde kırıştırmayan çamaşır makinelerinin icat projelerine kafa yorduğunu, kendisini icat edeni bir bulursa neler yapacağının listesini çıkardığını, gömleklerin kimseye yakışmadığını, Havva ile Adem'in ne kadar uygar insanlar olduğunu düşündüğünü anladım!
Ölümüne kankayız!



İnandım!
Yaradanın nasıl da yok ettiğine inandım.
Eşimin şu an annesinde yaşayan sevimli köpeği Gofret'in yuttuğu plastik topun, 4 gün boyunca, beklediğimiz yerden ve daha nice çıkabileceği yerlerden çıkmadığında; buna gerçekten de inandım!


Seviştim!
Sabah sınıfa gelen tatlı kız öğrencilerimden birinin "Öğretmenim, biz annemle sevişiyoruz. Yani çok sıkı sarılıyoruz!" demesiyle tüm çocuklarla seviştim!


Öğrendim!
Bu hafta kendime biraz daha fazla vakit ayırınca, karşıdan gelenlere sevgimi gönderdiğimde geri dönüşünün ısısını hissettim. Üstüne gitmeyi öğrendim.

Utandım.
Bu hafta Tofu yazılarını aksatınca çok utandım:)


Unutmadım!
Her gün mutlaka kendime gülmeyi, rejimde olan kocamdan çikolataları kaçırıp kaçırıp kendim yemeyi, bir ışık olduğumu, olumlamalarımı, pot kırmamayı, ütüme göz kırpmayı, yemekleri reikiyle yapmayı, bir yeri toplarken diğer bir yeri mutlaka dağıtmayı unutmadım!

Vallahi!

5 yorum:

Dengede Reiki dedi ki...

Sevgili mutlu ve unlu cakil tasim!
Nihayet utu ile barisabildiginize herhalde en cok ben sevindin cunku bu konudaki oykunuzu sanirim en cok ben bildigim icin ! İnandiklariniz, Ogrendikleriniz ve unutmadiklariniz beni yurekten etkiledi ve mutlu etti
Ogrencilerle yasadiginiz o komik sahneleri ve onlarin bilgeliklerini dogalliklarini bizimle daha fazla paylasmaniz umidiyle :))
Emin olun Sevgide kaldikca mucizeleri daha da cok goreceksiniz....

Brajeshwari dedi ki...

Zeynep Öğretmen
utanmayın yazamadınız diye lütfen....Hepimiz anliyoruz bunu..Yeter ki ütü küsmesin size..Bakın bana..Ütü mü var evde diye soracak haldeyim..:)

çok hoş bir ironi var yazınızda..devamını bekliyoruz..

berrin dedi ki...

zeynep öğretmen
çok keyifli yazmışsın
daha sık yazmalısın

Subhankari dedi ki...

hoşgeldiniz zeynep öğretmen... sık yazamayanlardan biri olarak, ben de "utanmayınız" yazamadığınız için demek istiyorum... yazılacaklar, kendini yazdırıyor birikince nasıl olsa...

crispy dedi ki...

eğlendim


Zeynep öğretmenin yazısını okuyunca
çok keyif aldım.