27 Eylül 2007 Perşembe

Sayılarla TOFU

Sevgili Tofucanlar

Bir yilimizi doldurmaya şurda birkaç ay kala Tofu'da olanları sizinle de paylaşmak istedim. 23.12.2006 tarihinde actigimiz Tofu, kocaman oldu.. Büyüdü.. Aşağıdaki rakamlar bir başarıdır bence.. Umarım sizde bu keyfi yaşıyorsunuzdur.

*
23 Aralık 2006'dan bu yana..

toplam 290 yazi
670 yorum
9 eski +5 yeni üye=toplam 14 yazar
şu dakikaya kadar siteye 9972 hit

*
23 aralık 2007 tarihinde Tofu'nun birinci yaş kutlaması için sitede parti verelim. Bu güne özel yazılarınız olursa seviniriz..Tofu'yu anlatan, bizi anlatan, her gün bu siteye uğramayı, yokluğunu hissedebilieceğiniz birşey haline gelmesini... Beraber paylaşmayı, üretkenliği ve büyümeyi belki de..


sayılar hep artar, biz hiç bir zaman eksilmeyelim yeter ki..
Sevgiyle kalın...

5 yorum:

indrani dedi ki...

vay be bir sene. ne cabuk geçmiş!

Mehtap Pasin Gualano dedi ki...

Sevgili Editor,
Ben aralik ayini beklemeden soylesem bu siteyi cok begendigimi, 9+ 5'in 5inde yer almaktan cok mutlu oldugumu, internete girer girmez postamdan bile once acaba yeni bir yazi var mi diye ilk bu sayfayi okudugumu.. Berrin'i ve Betul'u yeniden yakinda hissetmenin beni ne cok mutlu ettigini, sizler gibi akilli, duyarli, pozitif ve uretken insanlarla bu site sayesinde tanismaktan cok hosnut oldugumu..
Simdi birkere soyleyeyim, bir de 23 aralikta soylerim..
Hepinize sevgiler

Fatih Mika dedi ki...

Sevgili Editor,
Ben oyle uzak tarihlere soz veremem. Hep engin denizlere acildigimdandir belki.

Bir de 13+1 in 1'i olmak sorumluluk yukluyor. Hep tekrar kiyiya donmek istiyorum.Ama ne olur ne olmaz bende soyleyeyim, aranizda olmaktan mutluyum.

Nilambara dedi ki...

birinci sayfanın sonuna bakın lütfen...
http://www.gennio.com/tags/turkish/ultimos/1

Sevgili Editörümüz, dileğine yürekten katılıyorum "hiçbir zaman eksilmeyelim..."

Bluewaves dedi ki...

Sevgili Editorumuz,
Ben 9+1 dim. Ilk teklifi aldigimda uzun sure kendime gelemedim. Hep ise gitmeden bulusmalar basladi.Ise geckalmalar da ayni zamana denk geliyor.Her sabah her sabah.Hergunde yol kapaliydi denmezki.Zaten evimle isimin arasi 5 dakka.Birde iste okumalar basladi.Iste bu askla etiketime de Aska Dair dedim.O ask hala devam ediyor.Sonbaharla birlikte dahada buyuyecek ve alevlenecek.Bende mutluyum cunku paylasmayi bilen,vermeyi bilen,algilari guclu,kalpleri sevgiyle dolu bir grubun icindeyim.Once Berrincigime tesekkur ediyorum beni bu guzel grupla tanistirdigi icin sonra sizlere TESEKKUR EDIYORUM beni number 10 yaptiginiz icin.

GUlcin,07,Eylul