1 Ağustos 2007 Çarşamba

son haftamiz burda


tam kamp gibi burasi. bir kac kisi ciddi bunalima girdiler, baskalari sinirleniyorlar ya da soyleniyorlar. hersey var burda, soylenecek birsey yok valla. kendileriyle yuzlesmek gibi bir egitim yok bu dunyada. ben de oyle bir doneme girdim. durgunluk var agirlik coktu. hafiflikte var. hemde hafiflik agirliktan cok daha fazla.

dharamsala`ya gitmeye planliyorum. dalai lama orda yok su anda ama dag havasi iyi gelecegini dusunuyorum. bakalim. tren biletlerimi degistirecegim bugun. anlatacak cok sey var ama nerden baslayacagimi bilemiyorum. geri donusumu dusunmek istemiyorum su anda... zor bir gecis olacagini dusunuyorum. neyse bakalim. degisimlere aciyorum kendimiii.


ozledigim seylere gelince...
zeytinyagli yemekleri ozledim baya. iyi bir raki icerim ama herhalde bu kadar temizlikten sonra yarim tek bile fazla gelir hahahaha. dans etmek istiyorum tango derslerimi ozledim. arkadaslarla kahve sohbetlerimi... burda da cok yakin tatli arkadaslar edindim, farkindalik konusmalarimiz her gun yapabiliyoruz. hamam keyfini ozledim. manikur pedikurlerimi ozledim. ne komigim yav. evet bakalim donuste neler olacak. saclarim biraz sekilsiz oldu, ilgi isteyecek... dunya baris turu yapan arkadas turkiyeye geliyor cok heyecanliyim.

herkesi optum. hari om.

4 yorum:

Brajeshwari dedi ki...

e bekliyoruz..raki masasi hazir, zeytinyaglilar tamam..kucaklar acik..

berrin dedi ki...

sanırım
dharamsala kısmını kıskandım
birliktede gidelim irem:)

Dengede Reiki dedi ki...

Canim,
Oncelikle yeni ismin ve harinam inisiyasyonun hayirli olsun tebrik ediyorum, cok guzel acilimlar ve degisimler yasiyorsun.....Yolun acik olsun didicigim :))

Subhankari dedi ki...

Bekliyoruz gerçekten özlettin kendini... Rakı içmeyeli epey zaman oldu, seninle bir hatırlama turu yaparız artık... Hamam sefana da eşlik edebilirim, biliyorsun ben hala hiç hamama gitmemiş bulunuyorummm...