2 Ağustos 2007 Perşembe

Küçük Nokta

İşe kendime bir etiket bulmakla başlamalıyım. Bu konuyu halledemezsem yazı yazamayacağım çünkü. Kendimi “KÜÇÜK NOKTA” ilan ediyorum.

Neden “Küçük Nokta”? Kızımı, Efla’yı nokta diye seviyorum “nokta burun, nokta dudak” o benim virgüllü hayatımın noktası… Ama bununla bir ilgisi yok. Nokta çünkü ben küçük bir “Tanrı”yım. Allah’ın sayısı “sıfır” yani arap rakamlarına göre nokta… Büyüyünce nokta olacağım.

Şöyle ki tekamülün yani gelişimin 9 basamağı var. 1,2,3,4,5,6,7,8,9. ama birin önü de dokuzun sonu da sıfır.

0123456789
1234567890

….yani sonsuz….

Gelişim için gidip gidip geri geldiğimiz bu dünyada 2006’dan beri sekizlerin yani savaşçıların yerini dokuzlar almış. Yani barışçılar… Artık yavaş yavaş tamamlanıyor döngü. Merdivenin basamakları bitiyor. “Yeni dünyada artık herkes, içinde olanı dışavurmaktan kendini alamaz “ diyor okuduğum kitap. Ben de noktasallığımı dışa vurmak istiyorum artık. Kendimle barışıp savaşçı sekiz kimliğimi terk edip barışçı bir dokuz olup sonrada 1’den önce 9’dan sonra ne idiysem o olmak.

Küçük Nokta herkese barış diler.

3 yorum:

Brajeshwari dedi ki...

Küçük nokta...
etiketin hayırlı olsun. Güzel şeyler anlatsın bize,paylaşsın..Bu yazdıklarında ilginç geldi açıkcası..Bu arada bu etiket hikayeleri yazılması çok hoşuma gidiyor..Hatta kendi etiketimi değiştirmek istiyorum içten içe...

hangi kimlik olursan ol, hep tanriya yakın ol canim..

Nilambara dedi ki...

küçük noktadan büyük yazılar okuyacağız galiba ;)

Brajeshwari bence de bu fikrin çok güzel ama esas iş sana düşüyor çünkü genelde hepimizin etiket annesi sensin ve harika bir yazı çıkarırsın eminim bu konudan ;)

Subhankari dedi ki...

Sevdim ben bu etiketi... Küçük Nokta... Yeniden hoşgeldin...