15 Ağustos 2007 Çarşamba

Kalbim Ege'de Kaldı...

Ve sonundaaaa 15 gunluk dolu dolu tatilimin sonuna geldik.. Evim evim gerçekten güzel evim.. Susuz, musuz Ankaram... İnternet, kendi yastığım ve alıştığım iki kişilik krallar gibi geçen hayatım:)

Tatilin ilk günleri... Çanakkale-Ezine-Geyikli sahilleri ve
Bozcaada. Yıllardır tatile gittiğim Geyikli'ye bu sefer ilk defa Burak'la birlikte gittik. Tabii komşular için müthiş bir dedikodu zamanı:) Her akşam misafirler, damadımızı görmeye gelenler.. Bizimkindeki havalar:) Aman allahım..
Bilirsiniz Çanakkale tarafı çok rüzgarlıdır, bu sefer Burak rüzgarı esti Çanakkale'de:)
Oradan da Dikili sahillerine geçtik. Havalanma sırası bana geçti çünkü ben de ilk defa Burak’ların yazlığına gidiyordum
:) Oradan günü birlik Ayvalık, Cunda, Altınova…

Gerçekten çok eğlenceli ve dinlendirici bir tatil geçirdim. Kalbim, aklım, heveslerim Ege'de kaldı:) Böyle kısaca anlattığıma bakmayın. Tatilimin çeşitli zamanlarını ayrı ayrı yazılarda yazmak istiyorum, bu yazımın; hem koccaman bir merhaba, hem kısa bir özet, hem de doğum günü tebriklerim için bir teşşekkür olmasını istedim..


Herkese merhaba!

4 yorum:

Nilambara dedi ki...

Zeynep'ciğim hoşgeldiinn, tatilinin huzuru, güzelliği yüzüne yansımış, harika :)
sevgiler...

selma dedi ki...

Hoşgeldin Zeynep... Bana güzel geçen bir Ege tatilimi yad ettirdin.Cunda'da balık sefası ne giderdi şimdi... Paylaşımınla yaşamış kadar oldum.
Tekrar hoşgeldin...

Bluewaves dedi ki...

Zeynep,
Buyuk bir heyecanla yazinin devamini bekliyorum.Benim aklimda, kalbim de,damagim daki lezzette hep Ege'de.Ben de Nilambara gibi yazilari okudukca keyifleniyor,sizlerle geziyorum,bildigim yerlerle ozlem gideriyorum.

Gulcin

Subhankari dedi ki...

Hoşşş geldinnn...