8 Ağustos 2007 Çarşamba

şimdi "Kitlesel Uyanış" zamanı... / Düşlerimdeki Yaşam - 3

Sevgili tofucanlar, bugün özel bir gün, daha doğrusu bugünden itibaren birsüre tüm günler özel...



Bugün yeni bir kapı “Aslan Kapısı” açılıyor, kitlesel uyanışın gerçekleşeceği yeni bir dönem... 11 Eylüle kadar devam edecek bu süreçte enerjilerin en yüksek olduğu dönem 8-11 Ağustos arası... Hızlandırılmış bir uyanışın başlayacağı bu dönemde, olumsuz tüm duygu ve düşüncelerimizi tamamen bırakıp olumlu duygu, düşünce ve isteklerimize odaklanmamız yeterli. Özel bir çalışma yapmamıza gerek yok, uykuda tüm genetik kodlamalarımız sonsuzluk kodları ile yenilenecek. Bilinçaltının çatladığı anlar olarak nitelendirilen sabah uyanma anındaki ilk 10 dakika ve akşam uykuya dalmadan önceki son 10 dakikayı, liste yaptığımız beklentilerimizi tekrarlayarak değerlendirebiliriz.


Mısır piramitleri ve sfenks bu dönemin enerji odakları. Bu bölgelere odaklanarak kozmik enerjilerden daha fazla yaralanabilir ve evrensel bilgi kaynağı ile iletişimimizi arttırabiliriz.


Kozmik enerjilerin dünyamıza akışını kolaylaştıracak şekilde, astrolojik açıdan tüm gök cisimlerinin özel olarak konumlandığı bu süreçte, kozmik enerjiler bilinçlenmeyi yükseltecek.


Yeter ki isteklerimizi doğru ve hayırlı olacak şekilde belirleyerek “hızlandırılmış uyanış kapısı”nın açıldığı bu dönemi iyi değerlendirelim.


****

ve epeydir ara verdiğimiz "Düşlerimdeki Yaşam"dan bir bölüm daha;



Sevgili dostlar, sizler çok şanslı ve doğru bir döneme girdiniz, hernekadar zaman geçtikçe dünyanın daha da bozulduğunu ve sona yaklaşıldığını düşünseniz de hatırlayınız ki çıkış öncesi tam anlamı ile bir iniş yaşanır, top dibe nekadar hızla çarparsa o kadar hızla yukarı çıkar, şimdi artık çıkışın başındasınız ve hızla çıkacaksınız ve yaşayacaklarınıza sizler de inanamıyacaksınız.

Sadece izlemeye devam edin ve içinizdeki sevgi ve umudu besleyin, herşey olması gerektiği zamanda olması gerektiği şekilde olmaya devam edecek, siz sadece izleyin ve lütfen unutmayın asla yorum yapmayın, sadece kabullenin ve izleyin. Biliyorsunuz ki, bazen olumsuz gibi görünenler aslında olumlu sonuçların oluşması için gereklidir hatta zorunludur. Sizler bizler için değerlisiniz ve sizlerin hızla doğruya kavuşması demek bizlerin hızla rahatlaması demek. Sizler ile birlikte hareket halindeyiz ve daima yanınızdayız, lütfen ihtiyaç duyduğunuzda bizden yardım talep edin, sadece düşünmeniz niyet etmeniz yeterli, bizler zaten hazırız.

Sevgili dostlar, bu dünya, oluşumunun en önemli ve en geçerli dönemine girmekte demiştik, bu dönem artık sizlerin hepinizin zihinlerinizin açıldığı, algılamalarınızın yükseldiği ve gücünüzün arttığı bir dönem. Bu dönemden en iyi şekilde yararlanabilmek için lütfen bırakmanız istenen herşeyi bırakın artık, içinizdeki öfke, hırs, kıskançlık, kızgınlık ve kavgacı duyguları terk edin ve sevginizi besleyin. Sadece sevginizi, inancınızı ve umudunuzu beslemeniz bile yeterlidir, bu duygularınız güçlendikçe zaten olumsuz duygularınızdan arındığınızı göreceksiniz. Hepiniz bir şekilde arayış içindesiniz zaten, farkındasınız değişimin, önce kendinizde ve paralel olarak ortamınızda bu değişimi hissediyor ancak çoğunuz bunu anlamlandıramıyorsunuz ve sadece izliyorsunuz. Aslında henüz anlamlandıramayanlar çok şanslı ve doğru çünkü farkına varmadan en doğruyu yaparak sadece izliyorlar, farkında olanlarınız ise daha daha çok diye çabalarken bazen duygularının kurbanı olup gelişimlerini yavaşlatabiliyorlar, bu nedenle lütfen sadece izlemeye devam edin.
Değişen herşey sizleri biraz daha yukarıya çekiyor, sonuç olarak algılarınız değiştiğinde yükseldiğinde zaten kendiliğinden doğru ve olması gereken halinize ulaşacaksınız. Sadece izleyin ve kabullenin ve doğru olun. Daha önce de değinmiştik, kendinizi mutlu ve huzurlu hissettiğiniz ve kimseye fiziksel ya da duygusal zarar vermediğinizden emin olduğunuz herşey doğrudur.

Zaman sizden yana bunu unutmayın ve gelecek güzel günleri umutla ve sevgiyle bekleyin. Sevgili dostlar, bizler için size aktarılacak herkonu eşit önemde ancak sizler ihtiyacınız olanı seçin ve önceliklerinizi belirleyerek hepsi üzerinde çalışmalarınızı sürdürün, yani dikkate alın ve düşünün ve hayatınıza uygulayın.

26.07.2006

5 yorum:

Bluewaves dedi ki...

Sevgili Nilambara,
Bu sicak yaz gununde yazinla heyecanlandik,umutlandik.
Sen bizim gunumuzu guzellestirdin seninki de oyle olsun.

Nilambara dedi ki...

Teşekkürler sevgili Gülçin, herkesin günü güzelleşsin...

Brajeshwari dedi ki...

istanbuldayim..Kilisede mumlari yakmışım.Dileklerimi(zi) dilemişim.. Bu surecte zamanlamam harika görünüyor..Tesekkurler paylastiginiz icin...Opuyorum..

Adsız dedi ki...

Gulcın benı ıcınde kayboldugum tarıhten bu yazıyı okumam ıcın ozellıkle aradı. Iyı kı de aramıs. bu arada sıze 'acılen toparlanmalıyım, ustumden koca bır kıs gectı' dıye bır tatıl yazısı yazıp yollamaya calıstım buralardan ama e-maılımde tatıle cıkmıs anlasılan ben gıder gıtmez.
sevgılı Nılambara, bu kez de donup donup okunacaklar grubuna bır yazı yazmıssın herzamankı gıbı. tesekkurler.
bu arada akıllı kadınlar sıtesı dıye arayınca tofu2nun cıktıgını bılıyor muydunuz?
hepııze sevgıler
mehtap

selma dedi ki...

O kadar çokduraksıyorum ki şu sıralar. Yazınilaç gibi geldi Nilambara. Yorumsuz kalamsam da henüz hayata bunu öğrenmek için çabalıyorum. Bu arada yorumlar ve fotoğraflar için soznsuz teşekkürler. Benim o yazıyı aklımdakilerin çeyreği ile yazıp yayımlamam bir maraton gibi oldu. Çok şanslıyım ki arkamı toplayan biri var. Sen de süper bir editörsün...Teşekkürler