2 Temmuz 2007 Pazartesi

temizlik basliyo


Florida'daki kamp'a baslamadan once saclarimi kisacak kestirmistim. tamamen farkli bir doneme girmeye hazirlik demistim kendime.
dun oyle bir karar aldim. yeni bir doneme giriyorum, kutlayalim bunu dedim (ben, icim, egom, altbenliklerim, hep beraber bunu kutladik).
saclar kisaldi. kesilirken icim bunaldi. kuafor'den ciktim biraz agladim.
annem bunu dedi "kök sende, uzar" dedi.
kök bende. dogru.
kaybettigim bir sey yok burda.
yenilige buyumege uzamaya hazirim

3 yorum:

Brajeshwari dedi ki...

kısa saç özgürlüktür bence..
Artık saçın bir aksesuar..Eminim sıcak hindistan günlerinde bir çok defa " iyi ki kestirmişim" diyeceksin..güle güle uzat.

Adsız dedi ki...

Berber degistirmeyi hic sevmem. Berbere gittigim zaman konusmayi sevmedigim icin herhalde. Belki de berberin agazindan mahalle dedikodusuna karismamak icin.

Zaten butun soyleyeceklerimi ilk gun ki karsilasmamizda soylemisimdir. Bir de yeniden uzayan bir sey uzerinde buyuk bir yanlis yapmasi soz konusu degil. Ustelik bir ay sonra basladigimiz yerdeyiz zaten.

Roma'da ki berberim de ilk tras oldugum berber.

Fatih Mika

Nilambara dedi ki...

ben de çok severim kısa saçı, 20lerimdeyken Ankara sokaklarında yarım santimlik saçlarımla çok kimseyi şaşırttığımı hatırlıyorum (tabii incecikken :))

İrem'ciğim eminim sen de çok keyif alacaksın kullandıkça ve unutma şu mesaj senin :)
"ne kadar evimi sevsem de, her köşe'nin ayrı bir anı karesi olsa da, yine de saygı duyup geçici oldugunu hatırlatırım kendime"

kısa saç en geçici olanı ve hep seninle ve de neyaparsan yap mutlaka uzuyor :)
sevgilerimle...