6 Temmuz 2007 Cuma

O Gün Yaklaşıyor..


Evet eveet yaklasiyor o gun. Ucusum tam Merkur gerileme biterken yaptigim bir ucus. Rotar filan olmayacak. Istanbul Ataturk’te HSBC lounge’ta kahvemi ve kurabiyemi yiyecegim ve cici cici ucagi binip Mumbai’ye gidecegim. Yemegim Asian vegetarian olacak, izleyecegim filmler az olacak, uykumu alacagim. Sabah’in 0400 unde varacakmisim ve o saatte uyanik olmamda fayda var. Konustugum Hintli sevimli bir adam, “aa yess madddam lookk for sign, i will be therre”. Hani hintlilerin konusma tarzlari oluyor ya... surekli ziplayan bir ses ve kelimeler hopluyor.

Bu icimdeki heyecan pek oteki seyahatlarima benzemiyor. Belki ilk Amerika’ya gidişime benzeyebilir. Cok istedigim birsey gerceklesiyor olmasi ve “zaman cok cabuk gecti! Sanki daha gecen gun konusuyorduk” gibi bir durum yasaniyor. Yeni Zelanda’ya da gittigim zaman deli heyecan vardi ama yine ayni degil. Değisim surekli olan bir olay ama Hindistan ve yoga egitimi değişimi ciddi boyutta gorecegim bir olay gibi geliyor. Gecen gun Seyhan bana “abartma duygularini, beklentilerini yukseltmissin gibi geliyor” dedi. Hatirlatiyorum kendime “izle irem izle”.

Gecen haftadir ihmal ettigim tango dansa bir kac kez gidip izledim kendimi. Ne kadar fark ediyor gitmeyince. Cok guldum hareketleri yapamayinca. Bu kadar cabuk unutulmaz ya dedim. 6 haftada unutmayacagim. Söz verdim kendime. Sebastian Arce and Marian Montes videolarini izleyip o sekilde dans edecegim bir gun diyorum. Buenos Aires benim bundan sonraki buyuk yolculuk. Ordayken de Machu Picchu filan diyorum. Bakalim. Bu yolculuk baslamadan baska bir yolculugu duşlemek komik. Crystal gulmustu “aferin sana irem bir tanesi baslamadan once otekini planlayanlardansin, Scott’la ikimiz de oyleyiz, aramiza hosgeldin” demişti.

Yoga Vidya Dham Office - College road, opposite HPT college, Nasik -5
Contact no - +91 93 73 73 73 39 or +91 98500 49688

Adres bu arkadaslar. 6 hafta ozleyecegim herkesi valla. Haberiniz olsun dedim. Acil haber vermek gerekirse diye onlem almak istedim. Benim Pakistanli General arkadasim’a haber verdim, dunyada herseyden haberi olan arkadasim- “tamam sen simdi Hindu olup donmeyecegin degil mi” sordu, “yok ya, yoga yapacagim ve koy’de ne var ne yok sadece sana en hizli haber gelir, su su yerdeyim haberin olsun” dedim. Ozel korumam da var. Butun odemelerim zaten otomatik. Iskender Burcu’da. Listem de kafa bandi kaldi (sac aksesuar onemli biliyorsunuz yoga kursunda :P). Selen’de bamboo bitkim. Pasaport’ta vize. Neyse cikis parasi azalmis 15 YTL olmus, sevindirici haber.

Herkese sevgiler. Evet bol fotograf cekecegim merak etmeyin :)
irem

4 yorum:

Brajeshwari dedi ki...

Güle git-güle güle gel İroshum.. Herşeyin harika gececegine inaniyorum. Döndüğünde bir sürü mimik katarak anlatacağın hikayen olacak,Ruhun havalanmış geleceksin eminim..

İskender'i merak etme..bütün evi keşfetmesi zaman alacak..hiç yılmadan keşifler yapıyor evde..Sana benzetmeden edemiyorum..

Yolun açık olsun..bize güzel enerjiler getir olur mu:)

ben şahsen çok özleyeceğim seni..

Subhankari dedi ki...

Canım,

Güle güle git ve öyle de gel... Çok özleyeceğim seniii...

Ama biliyorum ki, umduğundan da güzel geçecek... Kalküta bölümü ise en güzeli olacak bence... :)

Ben de, Burcu gibi, dönüşte anlatacağın yolculuk hikayelerini merakla bekliyor olacağım...

Sevgiyle...

berrin dedi ki...

irem
iyi yolculuklar...keyfini çıkar
bol bol fotograf çek ilahi tatlara koymam için...hoşuna giden hint yemeklerinin tarifini al lütfen...ve kendine dikkat et
altı haftasonra görüşürüz

crispy dedi ki...

Sevgili İrem umarım Hindistan
ziyaretin hayal ettiğn gibi geçer.

Betül