13 Temmuz 2007 Cuma

Brajabanita'nın günü....

İlk tanıştığımızda "ne kadar siyah ve derin gözleri var" demiştim.. Sonraları o gözlerin çok ta güzel baktığını gördüm.. Yüreği güzel, dostluğu güzel sevgili Brajabanita'nin bugün doğum günü..
*
Hepimiz, onun hayatımızdaki anlamını ifade etsek, bitiremeyiz.. (yorumlarınızda anlatın bir zahmet, şımartalım onu) Biliyorum ki o yine çok mutevazi olacak.. Beraber ögreniyoruz, beraber büyüyoruz diyecek ama inkar edilemez birşey var ki onu çok seviyoruz.. Kocaman böyle..
*
Brajabanita, Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin dileriz. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!
*
"yeşiller yemişleri yemişler" partisinde bu kutlamanın devamını getireceğiz.. Sonra geriye kalıyor 40 gün -39 gece....
*
Seviyoruz seni...
TOFUGRUP CANLARI
*
--------------
Marti Maynard , sen sen olma hürriyetine sahipsin bunu da su andan itibaren kimse engelleyemez. Yüce marti yasasi budur.
*
- Ucabilecegimi mi söylüyorsun ?
- Hürsün diyorum.
*
Marti kirk maynard, kanatlarini cabucak acti gecenin karanliginda süzülerek kayboldu. Sürü onun 185 mt. yükseklikte bagirdigi sese uyandi..
*
"Ucabiliyorum! bana bakin ! ucabiliyorum !"gün batisinda ögrencilerin olusturdugu topluluk merak ve heyecanla gözlerini maynard'a dikmisti. Görünüp görünmedikleri önemli degildi artik, hepsi jonathan'in söylediklerini anlamaya calisiyorlardi Jonathan basit ama önemli söz söylüyordu. Ucmak her martinin dogal hakkidir. Özgürlük varolmanin özüdür. boş inançlari gelenekleri, özgürlügü kisitlayan ne varsa kaldirip atmalisiniz.
Richard Bach

7 yorum:

Brajeshwari dedi ki...

Hep yoluma ışık tut,kalbimde yolladığın enerjiyi hissedeyim. Aklıma geldiğinde biliyim ki, aklından geçiyorum " birazdan arayacak" diyeyim.. Birşey anlatmaya başladığımda, bir cümlemle yakala beni-ne hissettiğimi anla hemen.. Sevgiyle -güzel enerjinle donat yüreğimi ve ruhumu..Bir abla gibi destek ol hep böyle yumuşak ve şefkatli...Yakınlarda ol...ve tüm bunların dışında hep ışıl ışıl ol..hep mutlu ol...

çok değerlisin...iyi ki doğdun..

Adsız dedi ki...

Daha nice yillara sevgiyle,sevdiklerinle...
Dogum gunun kutlu olsun
Gulcin

selma dedi ki...

Sevgili Brajabanita,

Ben ve Efla doğumgününü kutluyoruz. Can'la gerçekleşetirmeyi sabırsızlıkla beklediğimiz buluşmamızda sana bi mum üfletebiliriz umarım.

Sonsuz - mutlu bir yaşam diliyorum sana.

Sevgiler,
Selma..

Adsız dedi ki...

Parmagini sursen elmaya, rengini anlarsin
Gozunle gorsen elmayi, sesini duyarsin
Onu isitsen, yuvarlagi sende kalir
Her baslangicta, yeni bir anlam vardir..
Edip Cansever

Yeni yas, yeni bir baslangic.. Saglikla, sevgiyle, gonlunce yasa..

Mehtap

Nilambara dedi ki...

Sevgili Brajabanita'm, didiciğim, müthiş bir keyifti doğumgününün sabahında, sevgili anneciğin ve seninle birlikte İstanbul'da kahve ve sohbet keyfi...
Anneciğini tanıdıktan sonra seni çok daha fazla anladım, o güzel enerjin, dinamizmin, sonsuz sevgin ve beklentisiz, hesapsız vericiliğin; o güzel insanın sana kattığı zenginlikler... sen müthiş bir anne olduğun kadar harika bir evlatsın da... "sevginin olduğu yerde herşey tamamdır" sözünün kanıtısın...
seni çok seviyorum, hayatıma kattığın tüm güzellikler için çok teşekkür ediyorum,
DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN, HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN...

berrin dedi ki...

beninnn
doğum günün kutlu olsun
seni seviyorum...

Subhankari dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun... Sevgili öğretmenim benimmm ve can dostum... Önceleri neredeyse her içim sıkıldığında çalan telofonlardaydın... Şimdi ise artık biliyorum ki her an aklımda ve yanımdasın... Hayatıma kattığın tüm güzellikler için sonsuz teşekkürler... İyi ki varsın...

Sevgiyle...