1 Haziran 2007 Cuma

GENEL HABERLER


Cok sevgili Tofucanlar

Son zamanlarda sitemizde yine duraklama yaşansa da, bizi yalniz bırakmayan arkadaşlarımızın samimi yorumları siteye heyecan kattı. Yorumlarınız için teşekkür ederiz. Sizleri de aramızda görmek isteriz, yazın bize.... (tofugrup@gmail.com)

Gulçin ne zaman açılışı yapıyorsun ? merakla bekliyoruz.

Oylamamıza göre çoğunluk yazıların sırayla yazılmasını istiyor. Bu demek oluyor ki, ciddi bir yazar disipliniyle her hafta yazı yetiştirmek.. Böylece; çok yazı yazdım diye geriye çekilenlere de iyi bir motivasyon olacağını düşünüyorum. Tofu'da yer alan her yazardan aynı disiplini bekleyebilir miyiz? Sitem ettik.. Oylama yaptık... Bir üçüncü çözüm aklıma gelmiyor. Sanırım en kötüsü Tahtaya yazılan "konuşanlar listesi" gibi " yazmayanlar" listesi yapmak..


Güzel bir haber, sevgili Nilambara'nin indigo dergisinde yeni yazısı çıktı. Kendisini cesareti ve yürekli paylaşımları için kutluyorum.. Darısı hepimizin başına diliyorum..


Guzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle...Ankara'da yağmur yağıyor..
Göksel'in yeni şarkısındaki gibi Şükür ki ne şükür...

Pek sevgiler...

NOT: Tofucan adresleri maillerinize ulaşmış olmalı.. Artık bekliyoruz yollayacaklarınızı... Mektup-Kart dışında, buket çiçek- tek taş pırlanta da kabul edilir..

Hiç yorum yok: