11 Mart 2007 Pazar

Bu sene Betül'e de cemre düşsün


Ben bu sene kendim için bir ayrıcalık istiyorum,cemre istiyorum. Onun damarlarımda dolaşmasını istiyorum. Damarlarıma girdiğini hissediyim, kalbime gelsin orda çoğalsın bütün vücuduma dağılsın.Vücut ısım yükselsin, enerjiye dönüşsün. Çok birşey değil aslında, motor 1.4 iken 1.8 olsun, birde turbo olursa yemede yanında yat.

Yapmak istediğim, yıl başlangıcında listeme girmiş ama uyuşukluktan yapılamamış, ihmal edilmiş bütün numaralandırılmış istekler, sıraya geçin. Zaman aşımına uğramış olanlar öne geçsinler. Kanıma cemre düştü,elimden hiçbir istek numarası kurtulamaz. Hayatı, insanları çiçekleri, böcekleri daha çok seveyim yok listemde. Liste tamamen bencilce yapılmış. Kişisel gelişimin Betül'cesi Betülsel gelişim. Betülsel gelişimin anlaşılması kolay. Adı geşen kişi istediği herşeyi öğrenip, kendini geliştiriyor. Atlıyor, hopluyor, zıplıyor.

İşte cemre benim bu gelişimimi tamamlamak için gerekli. İnsanı bütün olarak kabul etmemek gerek. Bazen zihinle vücut senkronize olamıyor. Vücut zihinden geçenleri yapabilecek hıza sahip değilse, benim gibi cemre gücüne ihtiyaç duyulabiliyor.

Yılın sonunda listeme bakıp, Betül'e cemre düşüp düşmediği konusunda merak edenleri aydınlatacağım. Yapılanların oranı yüzde yetmişe ulaşırsa, bu cemre işine inanasım gelecek haberiniz ola....


Beto

4 yorum:

Brajeshwari dedi ki...

Betül'cim
sana güzel bir cemre gücü diliyorum.. Ama onu bekleme sakın..belki de potansiyel olarak sende olan gücü ortaya çıkarmak iyi bir başlangıç olabilir..Eminim çok şey değişek hayatında..merakla listeni bekliyorum..

berrin dedi ki...

cemre herkese düşebiliyor mu...
bana da düşsün....seyahat etmeye başlarım belkide ...devamlı uyumak isteme durumuma faydası olur mu acaba

Nilambara dedi ki...

Betül'cüğüm, literatüre kattığın "betülsel / .....sel gelişim" tanımlaması için kutlarım, kişisel gelişim işte aynen böyle birşey, herkesin kendisine özgü, kişiye özgü... dolayısıyla ismi ile bütünleştirmek çok doğru bir yaklaşım.
Beden-ruh-zihin senkronizasyonun için ilk fırsatta yogaya başlamanı öneriyorum, bak o zaman ne cemreler düşüyor ;)
ben de listeni merakla bekliyorum...

Adsız dedi ki...

sevgili Betul,
Sana gelince banada yolla nolur.Beni soyle bir silkelesin,canlandirsin.bende digerlerine yollarim.SOZ