23 Şubat 2007 Cuma

istanbul yolcusu kalmasın..


Çok sevgili Tofucanlar..

Yarın, uzun zamandır gönülden istediğimiz ve araştırmalarımız sonucu bulduğumuz Hariom merkezinde Thai masaj kursuna katılmak üzere Nilambara, Ben ve İrem yola çıkıyoruz. İstanbul'dan diğer tofucan Betül'de kursta bizimle olacak.. Ve tabi Sevgili Nilambara'nın arkadaşı Uğur ile de tanışacağız..


Ben kendime adıma heyecanlıyım.. Yeni birşeyler öğrenmek hep heyecanlandırır beni.. Ayrıca bu kursun bir de yolculuk kısmı var ki, 4 haftasonu gideceğimiz bu uzun yolu zevkli hale getirmek için elimizden geleni yapacağız..


Kursta neler olup biteceğini, Bora bey'e vır vır bir sürü soru soracağımızı, komik anektodlar yaşayacağımızı şimdiden hayal ediyorum, gülümsüyorum.. Umarım herşey iyi olacak..


Biz haftasonu yokuz...Tofu size emanet...Biz yokken onu ihmal etmeyin..


Ben, yarın sabah Ankara -İstanbul yolculuğumuzdan başlayarak Tofu'ya yazabileceğim kareleri biriktirmeye başlayacağım.. Tofu, thai masaj gozlemleri için beni İstanbul'a yollamış gibi bir misyon edinmemeye çalışmam gerekiyor. Yoksa kursu bırakıp, sokak roportajına geçebilirim :) Ama emin olun, yolculuğumuz ve yaşadıklarımıza dair bende kalanları sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum...


hepinize iyi haftasonları...Bize guzel enerjinizi yollayın...

1 yorum:

Nilambara dedi ki...

"Sevgili Tofucanlar"
(çok sevdim bunu)
Hernekadar Thai masaj'ın diğer adı "Tembel Yogası / Pasif Yoga" olsa da söz tembellik yapmayıp bu arada bişeyler öğrenmeyi de ihmal etmeyeceğiz. Hazır olun, dönüşümüzde hepiniz üzerinde uygulama yapacağız ;)