7 Şubat 2007 Çarşamba

havadisler


cok komik seyler oluyor. taslarla ilgilendikce farkli insanlarda ilgilenmeye basladilar. isten arkadasim zeynep- her sabah cay keyfi yaparken konustugumuz kritsaller ve zafer'in buyulu dukkani zeynep'i sardi. artık kristalleri hayatinda önemli bir yer tasiyor. tango derslere gittigim arkadasim doğac, kendisi tamam trekking yapmis, doğayi sever ama kristallerin kendi enerjileri var ve bize şifa konusunda yardim edebilir farkinda degildi, o sohbetlerimizden megersem etkilenmis ve zafer'in dukkanina bugun gidecegiz. dun bir akik gosterdim, "bu taş beni çağırmadı" dedi ve benim ağızımdan "afferin!" cikti. ne cabuk heyecanlaniyorum yaa. asagidaki projede hep hasta olan kiz, 3 sene boyunca kendisinden hastalik hikayesi anlatmamasi icin "nasilsin" degil de "naber kendine iyi baaak!" deyip kactigim insanla bu aralar yemek organizasyon icin yaninda oturan hanimla calistigimda tas konusu cikti. hep hasta olmak isteyen kiz iste bu tasi da kullanmis o tasi da ve bu tas tasiriyormus anlatti filan. ben bir yorum yapmadim hatta "hıhı" bile demedim. dun bana tutsu hediye etti (ofiste yakiyorum ya). enteresan degil mi? ayni kisla boyle bir konusmamiz olmustu
kizcagiz: ah ah irem
ben: ne oldu
kizcagiz: nasil incesin, cok ozeniyorum
ben: ee sende oyleydin bi zamanlar (pot)
kizcagiz: ııı evet oyleydim
ben: vejeteryanliktan vazgecmissin
kizcagiz: ııı evet ama bi bilsen nasil hast-
ben: kendine iyi baaak

yani boyle bir pottan sonra konuscagini beklemiyordum. degisik bir supriz.

kargocular cok gelir ve hep calistigimiz dandik firma- ama elemanlari cok cici olan- kargocu geldi. ama eski elemandi. hep elemanlar ayrilirlar ve hep bir sekilde yine gorurum. neyse eskisi geldi ama bununla pek muhabbettim yoktu (haluk ismi). odama girdigi an "aaaaaaa nasilsiniz nerelerdeseniz. hani ayrilmistiniz?" bana ayrildigi sebepleri anlatti, kargocunun babasi vefat etmis ve haluk kendi isyerinden izin alip 3 gun yardim etmek icin gelmis. ne cici insanlar dedim icimden.motoru var buyuk bi, beni gezdirse dedim icimden.

hepimiz birbirimizi etkiliyoruz etkileniyoruz ve gormuyoruz. gordugumuz zaman dediklerimiz ve dusunduklerimize daha dikkat ederiz. gecen sabah kafasi karisan dolmus sofore kizdim ve bagirdim. butun gun etkiyi uzerimden atamadim. dunyaya, sevdiklerime bol isik gonderiyorum. optum herkesi.



1 yorum:

Nilambara dedi ki...

İrem'ciğim ışığın ulaştı, "bugün herşey gene herzamanki gibi harika"
hepinize teşekkürler :)