1 Şubat 2007 Perşembe

SON DURUMLAR

Cok sevgili TOFU sakinleri
*
umarım hepiniz iyisinizdir..
Keyfiniz yerinde ve afiyettesinizdir maşallah..
*
Tofu grup olarak çok güzel şeyler yapıyoruz. Henüz bizi okuyan arkadaşlarımızdan sadece sözsel yorum alsakta, onlarında commentlerini beklediğimizi duyurmak isteriz. Hepimiz biraraya geldiğimizde arkadaşlarımızın yorumlarını birbirimize iletirken, onları da commentleri ve bize yazmak istedikleri var ise lütfen bizimle paylaşsınlar.... Bize e mail adresinden yada comment kısımlarından ulaşabilirler. Seviniriz..
*
Yeni yılın ilk ayı, hepimiz kendi koşturmacamızın içinde devinirken bir arada kalmaya da çalışıyoruz. Gerek yazılarımız, gerek yemek ve kahve molalarıyla paylaşımlarımızı pekiştiriyoruz.. Ama herşeye rağmen tofuyu hareketlendirmek istiyorum. Benim misyonumunda zorluğunu lütfen hoş görün.. Hepinizi bilgisayar başına oturtup, yazı yazmaya zorlayamam.. Ama bu ekip daha çok şey paylaşacakken ve paylaşımlarımızın tadı damağımızda kalırken devam edelim istiyorum daha yürekli olalım, daha heyecan duyalım..
*
Ben şahsım adına "hmm çok yazdım biraz durayım" diyorum bazen.. Sizin yazılarınızı beklediğimden belki.. Bazen Gün içinde sayfayı refresh ettiğimde yeni comment var mı diye baktığım oluyor.. Okunmuyor muyuz diye şüpheye düşüyorum sonra.. Desteklerinizi ve yorumlarınızı bekliyoruz.. Tofuya yazma sorunu çekenler, bana yazılarını e mail yoluyla ulaştırabilirler. Email yazabildiklerini biliyorum çünkü..:)
*
İsim isim saymayacağım herkesi... Ama daha hepimizin beraber yapacak çok işi, yazacak çok şeyi var biliyorum.. Hadi şaşırtın bizi, mutlu edin, gülümsetin, günden kalanları ve kendinizi paylaşın, yazılara "okudum.burdayım" commentleri ekleyin, o bile olur..
*
Hepinize güzelllikler diliyorum...

3 yorum:

berrin dedi ki...

burcu cuğum
haklısın - hareketlenmeliyiz -paylaşmalıyız :))

Nilambara dedi ki...

doğrusu kendimi çok geveze gibi görüp, biraz dizginlemek ihtiyacı hissetmeye başlamıştım, yaşasın tekrar coşabilirim :)))
ama lütfen herkes coşsun artık...

Dengede Reiki dedi ki...

Yazacagim soz ve hepinizden ozur