11 Ocak 2007 Perşembe

Haberler....



Ben artik çift kişilikli oldum farkettiyseniz..:)


Bloğumuz harika gidiyor. Yazdıklarımızın ve birbirimizle gün içinde bu şekilde de olsa iletişime geçmenin sınırlarını zorluyoruz. Commentler daha da canlandı. Hatta Brajabanita hızını alamadı çifter çifter gidiyor :) Onları da silmiyorum. Zengin gösteriyor çünkü:) Lütfen geçmiş yazılarınızı da check edin. Çünkü eski yazdığınız yazılara, yeni commentlerin eklenmiş olduğunu göreceksiniz.

Bu işlerin zorla olmayacağını biliyorum ama yine bu yazıyı yazacağım..

İşlerimizin ve hayatın yoğunluğu nedeniyle, ayıramadığımız zamanlara saygı duyuyorum. Ama tüm aktif katılımcıların, Zeynep ve Anushila'dan yazı beklentisi var. Selen şimdilik doktorasıyla uğraştığı için izinli.. Ayrıca hala tavşanın peşinden koşuyor bir yandan. Uykusunu alıp, kendini iyi hissettiğinde döktüreceğinden eminim. Birlik bilincindeki çicegimiz Anushila'ya burda tofu enerjisi verdiğimizi söylesek, bizimle beraber terapi yapar mi? Mutlu çakıl taşlarının, mutluluk sırlarını merak ediyoruz sonra. Nilambara'nın hepimizi monitore kilitleyecek çok yazısı olduğunu biliyoruz? niye saklanıyor bunlar bizden...İrem'in farkındalık deneyimlerini dile getirmesini istiyoruz heyecanla, sonra yazdıklarının bizi düşündürmesini. Berrin, ilahi komedya'dan bizde etkilenmeye başladık sayende.... bize orada gördüğü aşkı anlatsın istiyoruz çok daha..kek ve börekler tariflerini de unutmadan.. Betül ne oldu, etiketlenmekten mi korkuyor yoksa? özgür martılar yorumlarıyla, comment kısmına çok büyük bir hareket getirdiler ama ya yazacakları..Öğrencilerine text olarak dağıttıklarını bile kıskanır durumda bırakmasın bizi..

Son bir konu
Hep beraber belirleyeceğimiz bir gün için aylık kahve molaları yapalım istiyorum. Şubattan itibaren, ayda bir kere uygun bir günde - iş çıkışı bir kahve molası...Bir kaç saat bile birbirimizi görüp, günümüzü zorlamadan bunu yapıp, gelenekselleştirirsek çok guzel olur..Her ayın ilk Perşembe günü gibi...Bu fikri konuşalım isterim.. Söz veriyorum altın gününe dönmeyecek bu toplantılar:) Kahve molası sadece..

Kendimi anaokullarındaki sınıf annesi gibi hissettim.Kuru kuru pastalar plastik tabaklarda melül melül dururken, Sınıf annesi minik bidonun içine 40 bardaklık koyduğu limonatayı plastik bardaklarla dağıtacak şimdi..

Çucuuuğmmmmm !!! Uzat bakıyım bardağını....:)

7 yorum:

berrin dedi ki...

hepinize günaydın
ilk kahve molasını ben hazırlamak için adayım.. bol ve çeşitli kahve...kahveye eşlik etmesi için kukiler...müzik...kokular... mumlar..günü siz belirleyin

Nilambara dedi ki...

herayın ilk perşembe günü bana uyar, mutlu olurum :)
Berrin'ciğim teklifin öyle cazip ki redetmek mümkün değil ama gene de benim önerim kahve molalarını dışarıda yapsak da biraz daha sosyalleşsek ; zaten yemek molaları yapıyoruz (bknz; geçen ay Berrin ve 27 Ocak var sırada gibi)Yazılar gündem de, ilk sırada ise dün yetiştiremediğim ama bugün programda olan Halil Gibran var...
Şimdiden hepinize keyifli bir haftasonu diliyorum...

Brajeshwari dedi ki...

berrin'cim
ya her seferinde zahmet vermektense birilerine..dişarida buluşalim da diyorum..belirli bir mekan, iş çıkışı bir drink atmaya:) sex and the city gibi oldu ama...hem insanlara işi cıkışı 1-2 saat dokunmaz...gönlü zengin, misafirperver berrin..biz ne zaman çağırsan geliriz de..bu hep olmaz..

berrin dedi ki...

bana herşey uyar...tamam bu sefer dışarda olsun..

Subhankari dedi ki...

kahve molası çok iyi fikir bence de... dışarıda olsun... o da tamam... ama ben Berrin in yemeklerinden tatmak istiyorum... gelememiştim ve yiyememiştim hatırlarsanız... bu defa gelmek ve "içine sevgi katılmış tariflerden" yemek istiyorummm...

Brajeshwari dedi ki...

yani berrincim, sana her defasında bir sürü zahmet vermemek istiyoruz. Yani alışkanlık yapar pastaların böreklerin diye korkumuzdan:)

bir de sokaga cikalim..birileri belki bizden ateş falan ister değil mi ;)


selencim, çok şey kaçirdigini soylemem gerek..Ama berrin o kadar güzel yürekli ki, bize o gecenin çıkışında minik paketlerle yolluk yaptı bir de...mutlaka seni de sihirli pastalarıyla büyüleyeceği bir formülü vardır..hokus pokuss. ve bir çimdik sevgi...

berrin dedi ki...

selenciğim
boş vakitlerimde kutsal bir töreni icra eder gibi yemek pişiriyorum
bence de arada sırada tatmalısınız çok mutlu olurum