8 Ocak 2007 Pazartesi

alışkanlıklar


Benim eger vazgeçilmez bir alışkanlığım varsa o Beypazarı sodadır ve börek. Turkiye'den gidersem özleyecegim seyler Beypazarı soda ve börektir. Bunlar alışkanlık şemsiye altına girdiği için kırmaya çalışyorum. Küçük seylerden başlamalıyız ya... her gün değilde Beypazarı soda'yı haftada 3 filan, böreği de hafta da bir yaptım. Bunu sağlık için yapmıyorum bunu vurgalayayim, alışkanlık konseptini yenmek için yapıyorum. Nasıl birinden email beklerken aynı email linke her saat kontrol etmek beni sinir ediyorsa, Beypazarı sodası takıntı haline gelmeden önce (evet takıntı değil şu anda galibaaaa), şimdi "halledeyim bunu" diyorum. Yani öyle bir durum olmasın ki ben bir gün Beypazarı sodasını ve yedigim börekleri "affedeyim", beni bu yiyeceklerle tanıştıran kişiye eğer kızgınlığım varsa onu da "bağışlayayim", fena olur yani.

3 yorum:

Brajeshwari dedi ki...

irosh
canin börek mi istedi ye abi..Soda mi istedi iç..ben oyleyim valla...ne istersen ye..aliskanlik yapmasin diye kendine eziyet etme..börek ve sodadan kendini mahrum birakma..Sonra yurtdisinda yasamaya basladiginda yemedigin börek ve sodalari ozlersin:)

mesala bugun kendini ödüllendir..:) ben böyle her gün kendimi ödüllendirecek birşey buluyorum ve bir brownie mutlaka yiyorum..brownie'de mutlu-bende..bu benim alişkanliğim degil..keyfim...

Nilambara dedi ki...

Burcu'cuğum yorumuna katılmamak mümkün mü... bence de kendine eziyet etme İrem'ciğim, herşey dozunda ve dengede olduğu sürece sorun yok, afiyet olsun :)

Dengede Reiki dedi ki...

Iremcik, kendini bu kadar suclamak niye?? Sen ozgur bir indigosun.. ve ben senin yazilarina , yazis sekline bayiliyorum , ve hep bir tebessumle okuyorum. Simsicacik ve cok ictenler, tipki senin gibi..