28 Aralık 2006 Perşembe

SİTE HABERLERİ


Nilambara profili listede görünmese de - artık editör mailine yazılarını atarak aramızda... posted by editör olarak yer alsada lütfen takip edin.... Hoşgeldin.. mutlu ettin bizi Nilambara...

*

Berrin'in artık bir labeli var...Berrin'in yazılarının üzerinde bulunan "lezzet ustası Berrin'den harika tarifler" linkine tıklarsanız..Tariflerin hepsini bir arada görebilirsiniz.. Berrin'i burada ayrı bir yer edindiriyorum.. Yemek yapan ve insanları yemekleriyle mutlu eden kadınlar kutsaldır benim gözümde çünkü...İlk label'ımız hayırlı olsun..


*

Sanırım yazılarımız şekil buldukça hepimiz label kazacak...Yada kişi kişi tek bir sayfada yeni -eski yazılarınızı ve kişiye ait tüm yazıları bir sayfada görmek isterseniz...Lütfen kendinize içinde isminizin geçtiği bir label yaratın....Bana bildirin... Ben bunu yaratırım aslında ama, bu labeller benim gözümle siz olursunuz..

*
Benin, henüz yazılarımızı okuyamadı. Hatta bana bugün neden Tofu diye bile sordu..Maillerine giremiyor ve interneti bozuk..onu aliştırmak adına birkaç yazımızı fax geçtim..Sanırım bayram dönüşü tüm pırıltısıyla aramızda olacak.


*
Anushila'ya ulaşamadım..Nerelerde..Blogtan haberdar mı? Bayram sonrası onu da kolundan tutalım getirelim buraya...Bize anlatacak ve paylaşacak çok şeyi vardır eminim..


*
Berrin'den bir isteğim olacak...Berrin'cim, Nilambara'nın gmail aktivasyonu ve profil oluşturma işlemini uzaktan halledemiyorum. Biraraya geldiğinizde bu işlemleri internete bağlanıp onlar için yaparmısın..Bu işlemleri bildiğin ve onlara mesafe olarak daha yakın olduğun için görüşebileceğinizi düşündüğümden bu konuda senden yardım istiyorum..Benin içinde aynı şeyleri istiyorum... Çok teşekkürler şimdiden..


Sevgiler.. Çalışmalarımız devam edecek.....

1 yorum:

berrin dedi ki...

teşekkür ederim burcu label yeni yıl hediyesi oldu kendimi çok iyi hissettim benin ve nilambarayı takip ediyorum enkısa zamanda yazmaya başlayacaklarını umuyorum