2 Ağustos 2007 Perşembe

Alelacele Bir Merhaba

Bu sabah bu güzel gruba katılmak üzere Brajeshwari'den bir davet aldım ve havada kaptım. Tüm yazılarınızı iştahla takip ediyorum. Umarım ben de paylaşıma aktif olarak katılabilir ve paylaştıkça büyüyen bu gruba küçük de olsa izler bırakabilirim.

Henüz bir etiket bulamadım en kısa zamanda etiketimle görüşmek üzere.

HOŞ BULDUM...

6 yorum:

Brajeshwari dedi ki...

Tombik Efla'nın annesi Selma, hoş geldin canım...Seni de bu grupta gormek beni mutlu ediyor.Biliyorum ki cok guzel seyler var anlatacagin...Merakla bekliyorum..

berrin dedi ki...

selmacım
hoş geldin
arasıra efladan da bahset bize..

Nilambara dedi ki...

gecenin bu saatinde ne hoş sürprizler bunlar... :))
Selma'cığım hoşgeldin ve iyi ki geldin, her iki yazını da hızla okuduğumda aldığım lezzet bana umut verdi, seni ve yazılarını merakla bekleyeceğim, anlaşılan o ki yazılarının lezzeti alışkanlık yapacak ;)
buarada, bir itiraf; minik noktan da alışkanlık yapıyor ve biliyormusun annem sürekli Efla'yı soruyor, o arada gözleri özlem ve sevgi ile parlıyor :)
biara şu özlemi gidermeye aracı olsak fena olmaz :))

crispy dedi ki...

İstanbul'un sesi Beto ,Selma'ya
hoş geldin diyor.

Beto

Subhankari dedi ki...

Ohooo bi onbeş gün yoktuk, ne güzel şeyler olmuş böyle buralarda... Hoşgeldin Selma... İyi ki geldin...

selma dedi ki...

Beni sevgiyle kucakladığınız için minnetarım... Burada olduğum için de gururluyum. Nilambara ne zaman isterseniz Efla'yı sizlerle buluşturmaktan keyif alacağım. Huzurlu eviniz de bizde alışkanlık yaptı. Eminim Efla hemen hatırlayacaktır. Selen, Beto, Berrin, Brajeshwari hepinize yürekten teşekkürler. Küçük Nokta hepinize barış diler. :)