1 Temmuz 2007 Pazar

keyifli bir hafta diliyorum hepinize... :)

Sizlere bir pazar sürprizi yapayım istedim :)


Bugün gene ofisteyim ve bu hafta, değil tofuya yazmak belki de okumak şansım bile olmayacak...


Aşağıdaki sözü Mina Urgan'ın bir ropörtajında okumuştum ve çok hoşuma gitmişti. O gün bugün başucu sözlerimden biri oldu başucu kitaplarım gibi... Bugünlerde de hep aklımda...

Herzaman yazı paylaşmak olmaz, bugün de bu sözü paylaşalım... Bu aralar ne kadar yoğun ve yorgun da olsam, keyfini çıkarıyorum, tadını çıkarıyorum, beni merak etmeyin keyfim yerinde demek istedim galiba sizlere :)


"Ben sahip olduklarımın tadını çıkarmayı öğrendim hayatta. Sahip olamadıklarımın ve olamayacaklarımın acısına ise ayıracak zamanım yok. Hayat çok kısa."


Sahip olamadıklarımızın peşinden koşarken hayatı ıskalamamak, hayatı kaçırmamak ve Sahip olduklarımızın daha çok farkına vararak, tadını çıkararak; "keşke" yerine daha çok "iyi ki" diyeceğimiz günlere doğru sevgilerimle...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu sabah senin "evimi ozledim" yazini dusunmus ve yeniden okumusken, gene de bir goz atayim diye gecti aklimdan blog'a, genellikle pazarlari yazi eklemiyorlar ama olsun diyerek. Cok iyi etmisim. Benim icin tam bir supriz oldu ve cok hosuma gitti bu cumle..Aslinda icinde bir parcacik egoizm barindirsa da ve sahip olunamiyanlarin ne oldugu tartisililabilirse de.. Oyle ya, saglik, ana-baba, cocuk ozlemleri ya da acilari, kariyer, ev, araba, canta veya mucevher degil ki olmasa da olur diyesin.. Ama yine de positif olarak bakmak ve oyle algilamak geliyor icimden. Hatta yarin sabah, bolumdeki ilan tahtasina da yazip asacagim. Bugunlerde boyle bir felsefeyi, birinin bana hatirlatmasi ve basimin ustundeki grimsi bulutlari uflemesi gerekiyordu. Ingilizlerin dedigi gibi "you make my day". Sana iyi pazarlar ve tesekkurler.
Mehtap

berrin dedi ki...

o her neyse
isteyip - uğraşıp - didinip hala sahip olunamıyorsa...
uğurlar olsun demeyi becerebilmek gerek ki.. ne çok ve kıymetli şeye sahip olduğumuzun farkına varabilelim....
mehtap
belki evini özlemişsindir
neden birkaç gün kaçıp gelmiyorsun..

Adsız dedi ki...

Evimi, dilimi, gazetenin icinde sabah kapiya birakilan ekmegi, arkadasim diyebildigim azicik arkadasimi ozluyorum. Keske gelebilsem.. Ah keske gelebilsem.. Ama bulutlar o yuzden degil.. Neyse ki geldikleri gibi gidiyorlar da..
Mehtap