19 Mart 2007 Pazartesi

Hoşgeldiniz Üstadlar!


Epey yoruldunuz ama sonunda guzel birşey başardınız sevgili tofucanlar... Hepinizi tebrik ediyorum... Özellikle Ankara'dan giden grubun hakkını yememek lazım ... Dört hafta üst üste her hafta sonu çalışan kişiler olarak gerçekten muhteşem birşey başardınız ve sizleri ayrıca yürekten takdir ediyorum....

Şimdi kısa geçmişe gitti biran zihnim ve bana çok değerli bir hocamın bir keresinde "birşeyi "aşkla" yaptığınızda ona tüm enerjinizi sonuna kadar verirsiniz ve eğer birşey sona erdiyse bilin ki o "aşk" bitmiştir" sözlerini hatırladım... Bunu söylerken hıçkırarak ağlıyordu bugün gibi zihnimde......o an sadece susmuştum... içimden ona sadece sarılmak gelmişti, sarılmıştım ve hala ona sarılır ve ona sevgimi gönderirim....Tüm yüreğimle...

En önemli şey gerçekten yürekten sevgiyle yapabilmek her şekilde ve şartta...Sizler 1 ay boyunca maddi, manevi şartlarınızı zorlayarak kendiniz ve bütün için çok güzel birşey yaptınız ve ben bu yaptığınızı taa yüreğimde hissediyorum. 4 haftalık çalışmanın öncelikle içinizde size çok güzel kapılar açacağına ve bu ışığı da hepimize yayacağınızı biliyorum.

Sevgili özgür Üstadlarım yolunuz sevgiyle açık olsun......


Brajabanita
Özgür Martı
19.3.2007

2 yorum:

Nilambara dedi ki...

Sevgili Didiciğim, ne güzel şeyler söylemişsin ve ne güzel motive ediyorsun... gerçekten sevgiyle geçirdik bu haftasonlarını ve sevgiyle hatta sanırım aşkla yapıyoruz ama daha çoookkkk çalışmamız lazım çoookkk... öğrenecek çok şey var daha... üstad olmak... ??? bilemem ama sanırım o çookk zaman ister... umarım dediğin gibi güzel kapılar hepimiz için herzaman açılır ve ışıklar herkese heryere herzaman bol bol yayılır :)

Brajeshwari dedi ki...

brajabanita
gercekten cok guzel yazmissin..Ben sahsen duygulandım.. ustad olmak icin gercekten cok yolumuz var.Biz simdi attigimiz minik adimin ve içimizde yeşeren aşkın tadını çikariyoruz..