13 Şubat 2007 Salı

Meleklere inanırmısınız?




Meleklere inanırmısınız? Onların gerçekten var olduğuna? Aramızda dolaştıklarına....

hayatınızı kolaylaştırıp, güzelleştirdiklerine, mutlu ettiklerine.. meleklere inanan inanmayan sokaktan geçen insanlara sormuşlar "melek" denince aklınıza ilk ne geliyor :) Bakın insanlar neler demiş..


"iyi birisi, kanatları olan birisi."

"hayat moderatorleri ..."

"tanrı ile insanlar arasında habercilik yaptığına inanılan manevi varlık. kelime kökeni açısından 'elçi' manasına gelen 'mel'ek' ya da 'güç,kuvvet' manasına gelen "melk"ten türemiştir."

"rüyada meleklerden herhangi birini görmek hayra yorulur.bir yere melek indiğini görmek ise orada yaşayan insanlar için hayır ve nimet, üzüntü ve kederden kurtulmak manalarına gelir. "

"animsadiginizda ve/veya karsiladiginizda kalbinizi gulumseten insanlarin genel turu."

"karamel kokarlar.."

"eğer yanlış hatırlamıyorsam çocukluğumda bu kelimeyle başlayan bir tekerleme gibi bir şey vardı şöyleydi ama galiba; melek dümbelek alaattin amca sihirli lamba diye gerzekçe devam ediyodu sanki...."

"insana özenmiş kuş, tutan elleri olmadığı için kuşa özenmiş insan, uçan kanatları olmadığı için. ve melekleri yaratmış tanrı, kendisine hizmet etsinler diye."

"sevdiğiniz birinin bir şekilde kanına karışmış olduğunu düşündüğünüz saflığın özü, güzelliğin ismi..."

"bir insanda olamayacak kadar guzel ozellik sergileyen kisilere de melek denir"

"tanrı ile aramızda aracılık eden postacılardır. "

Postacı Meleğimiz... Sevgili Nilambara...

Güzel bir yeni yaş geçirmenizi ve yeni yaşınızda gönlünüzden geçen tüm dileklerinizin gerçek olmasını diliyoruz.. Gülümsemeniz hiç eksik olmasın yüzünüzden...


TOFU sizi seviyor...
14 Şubat 2007

5 yorum:

Subhankari dedi ki...

Günaydın...

Adı "sevgililer günü" olan bi günde doğmuş olmak ne kadar da yakışıyor size... İyi ki doğmuşsunuz... Yeni yaşınızın umduğunuzdan güzel günler getirmesi dileğiyle ve elbette sevgilerimle...

indrani dedi ki...

iyi ki doguuudunuuzz!!

Nilambara dedi ki...

duygularımı ifade edebilmem çok zor ama halimi tarif edebilirim, gözlerde yaş ve kocaman açılmış tam gülmek üzereyken donmuş kalmış bir ağız... kendimi toparlayabilmem epey zaman aldı...
eeee ben şimdi nereden karamel kokusu bulacağım, bundan sonra hep karamelmi kokmalıyım?
şaka bir yana, beni çookk mutlu ettiniz ve çokk onurlandırdınız.. ifade edebilmem zor ama sadece şunu demek istiyorum "Olmadığım kişi olduğumu sanmaktan ve sanılmaktan Tanrı'ya sığınırım"
Hepiniz öyle güzelsiniz ki sizlerin yanında sizlerle birlikte melek gibi olmaya insan olmaya çalışmak çok kolay... Hepinizi tek tek derin bir sevgiyle kocaman kucaklıyorum.. HK
Burcucum, yaratıcılığınla ve sürprizlerinle heran beni daha da çok şaşırtıyor ve mutlu ediyorsun, çok teşekkür ederim :)

berrin dedi ki...

merhaba bebek
herşeyin en güzeli senin olsun
doğum günün kutlarım

Brajeshwari dedi ki...

bugun sizin gununuz... simarin..nazlaninn...bugun size gelen tum sevgiyle icinizi doldurum..cunku bugun sizin gununuz.. iyi ki dogmussunuz..biz kendimizi cok sanslı hissediyoruz varlıgınızdan dolayı ki, buyuk bir coskuyla dogum gununuzu kutluyoruz..

en yakın zamanda mimikli mimikli kutlamak üzere ..bir daha..

Garfield'in annesini öptü, kırmızı başlıklı kedi...:)