5 Ocak 2007 Cuma

Site hakkında...

Merhaba


Bloğumuz hızla büyüyor..Hem yazar olarak, hem de yazı olarak.. Bu gerçekten mutluluk verici.. Hepimizi gönül işçileri gibiyiz:) Umarım aynı keyifi sizde alıyorsunuzdur.


Hepiniz ile ayrı ayrı blog hakkında konuştuğum için genel bir açıklama yapayım istiyorum.


Bazılarınız yazılarınızı draft olarak saveliyebiliyor. Bunu yakın zamanda çözeceğim. Fakat draft olarak kalmasını dert etmeyin. Ben onlara resim koyup, yayınlıyorum. Hergün de yazıları kontrol ediyorum.Ama içiniz rahat edecekse bana mail atıp yada msnden yazınız olduğunu haber verebilirsiniz.


Hepimiz günün koşturmacası içinde, rahat zaman aralıklarında siteyi ziyaret ediyoruz. Bu bizim aramızdaki iletişimi güçlendiriyor. Kimler ne yapıyor- ne yaşıyor -ne okuyor-neyi bizim okumamız için bloğa koymuş bunları bilmek güzel... Ben comment kısımlarınını okuyunca, kim siteye girmiş ve ne düşünmüş onu biliyor olmaktan çok hoşlanıyorum.. Commentler bizim normal ilişkimiz içinde birbirimiz ile dialoğumuz gibi olduğu içinde çok anlamlı.. Bu yüzden commentleri canlılığının siteyi daha aktif hale getireceğini düşünüyorum.Sizde benim gibi düşünüyorsanız, yazısını okuduğunuz kişiye bir merhaba demenin o kişi ile gün içinde bir şekilde dialoğa girmenizi sağladığını unutmayın..


Brajabanita ve Anushila nabersiniz? Bu yazıyı okuyorsanız..Voltranı oluşturmak için sizede ihtiyacımız olduğunu unutmadığınızı umuyorum. Bu konuda Berrin, Betül ve Nilambara'yı içine sihir kattığı yemek tariflerinde olduğu gibi hokus pokus yaparak siteye kattığı gibi size de yakında ulaşacaktır eminim.. Teşekkürler Berrin.. (Betül'e not: yazılarını bekliyoruz, seni de etiketlemek için:) ..bir önerin varsa lütfen bize belirt)


Yazılarınızı ve ortak paylaşımlarınızı heyecan ile bekliyorum...Buraya sığmaz çok büyür müyüz diye de düşünüyorum...Ayrıca hepinize bilgisayarda çebelleşip, buraya yazı yazmak için verdiğiniz efordan dolayı kutluyorum...



En yakın zamanda etiketleriniz içinde sizi tanımlayacağım bir yazı sözü ile..


şimdilik hoşçakalın... Işıkla kalın ...

2 yorum:

Subhankari dedi ki...

sevgili editörüm,
ne de güzel oluyor böyle site haberleri ara sıra... sen sanki bizim "yapıştırıcı"mız gibisin... yaz, hep yaz emi... :)

Dengede Reiki dedi ki...

Sevgili kirmizi baslikli kedi ne hos bir sey yaptin, ve buna bayagi zaman ayiriyorsun. Binlerce tesekkurler, bizi yeniden bir araya getirdigin icin ve guzellikler kattigin ve guzel bir yaraticilik yolu actigin icin :)