26 Aralık 2006 Salı

HIMMMM 2


Günaydın...

Ben de buradan bakıyorum şimdi ve gerçekten ne de güzel oldu diyorum.

Sevgili Burcu eline sağlık ve herkese merhaba...

Ve merhaba niyetine size geçen sene okuduğum Tanrılar Okulu kitabından bir alıntı gönderiyorum...


"Size öğretilen ve anlatılan dünyanın, anlatıldığı gibi olduğunu söyleyenler sadece anlatanlardır. Korkmanız, çekinmeniz, endişe etmeniz gerektiği söylenen her şey, bu betimlemenin pençesindeki insanların fikirleridir. Oysa bunlar olumsuz duygulardır ve hiçbiri dünyaya geldiği haliyle insanın mayasında olan hisler değildir. İnsan korkusuz doğar. Korku, zorla öğretilir.

Hayatınızda önünüze çıkan herkesin özel bir görev ile karşınıza geldiğinden emin olun. Ve ona varlığı için teşekkür edin. Özellikle düşmanınızsa...

Herkes sizi gösterir. Çünkü herkesi siz yarttınız. Bu dünyayı siz yarattınız. Bu sizin dünyanız. Telefondaki arkadaşınız sizsiniz. Çalışanlarınız, üstleriniz, aileniz, hepsi sizsiniz. Yay da, ok da, hedef tahtası da; hepsi sizsiniz.

Önünüzde bir gelecek varken, geçmişle uğraşmayın. Ama geleceği de yeni bir "eski geçmiş" yaratmak için yaşamayın. Onu şekillendirin; bu kez şekillendirin, geçmişin tekrarlarından kurtulun.

Mea Culpa... Başınıza gelmiş ve gelecek herşeyi tek sorumlusunun kendiniz olduğu gerçeği ile barışmayı reddettiğiniz her gün tedavi süreciniz gecikecek, "yeni bir eski geçmiş" için her seferinde yeni bir adım attığınızla kalacaksınız.

Gerçek, "düş + zaman" dır. İnanmak için görmeyi beklemeyin. İnanın ki, görebilin.

..."


Tanrılar Okulu, Stefano E. D'Anna, Arka Kapak'tan


Ve biraz da metinden alıntı...


"Hep aynı olaylarla karşılaşıyorsun, çünkü sende hiçbir şey değişmiyor! Her şey benzerini kendine çeker. Cennet parçacığı cennete doğru, cehennem parçacığı cehenneme doğru yol alır.


"Bu dünyadaki yaşantı, bir Tanrılar Okuludur. "


"DÜŞLER HEP GERÇEKLEŞİR, EN KARANLIKLARI BİLE."

Şimdilik bu kadar... Artık çalışma zamanı... Sevgilerimle...

2 yorum:

Dengede Reiki dedi ki...

Selencigim, tum bilgilerin senin icinde onune gelen kitaplar sadece sana hatirlatmalar artik direnmeyi birak .... uygulama zamani...
Gormekte kararli ol :))

Dengede Reiki dedi ki...

Selencigim, tum bilgilerin senin icinde onune gelen kitaplar sadece sana hatirlatmalar artik direnmeyi birak .... uygulama zamani...
Gormekte kararli ol :))