27 Aralık 2006 Çarşamba

İrem'den...2007 yaban domuz yiliymis:)

Yaban domuz yili olumlu bir yilmis, benim gibi tavsanlar icin :) ama tabii ki bir gercek var o da ne kadar benliginizle birlikte yururseniz o kadar da dusleriniz gerceklesir. Mesela benim 2007 senesi bu sene kadar onemli olacagini dusunuyorum. Nedeni de degisim hep vardi ama var oldugunu anladiginiz anda hiz sanki artiyormus gibi geliyor ve duraklama imkani istememeye basliyorsunuz. Benim durumum oyle zannedersem.
2006 daki degisimlerim ani ve akici oldu. Yani hayatimdan girenler oldu ve yerlerine cok degerli arkadaslar girdi. Burcu ve Selen'le ilk tanistigimda soguktum galiba, nasil isindim bilmiyorum ama simdi bakilirsa sanki senelerdir tanisiyoruz gibiyiz :P Reiki ve yoga arkadaslar degisti; yasam felsefem torpulendi ve istedikce bolluk geldi. Mart'ta hatirliyorum, bi kitapta orta parmaklari birlestir ve evrenin guzelligini fark et, suprizlere hazirim de ve meleklerimi dinliyorum de dedi. Yaptigim gun bi THY web sayfasini actim ve millerimle Fas'a gitme sansi yakaladim. Izin aldim, vize gerekmiyormus, Fas'li çölde yasayan arkadasimin arkadasi ordaymis, tarihler uyuyor, acentada calisan arkadasin da milleri varmis beraber gitmeye kalkti, heeeepsi bir gunde, suprizlere acik oldugum gunde oldu. O gun iste gunluk mucizelere inandim ve inanmaya devam ediyorum. Mesela dun corbami getiren cocuk yarisini dokmus, kizdim soylendim, yeni corba istedim sonra da uzuldum, telefon ettim, iptal ettim ve patronuna neden elemanlarina bakmiyorsunuz cocuk kaban bile giymiyor dedim. Iptal ettigim corbayi 10 dakika sonra cocuk elinde getirdi ve o an bu bir firsat, durumu duzelt firsati (Burcu sessizce msn'de anlayis dedi sadece). Bu da bir mucizeydi! Cocukla konusttum ve iyi ki geri geldi dedim (icimden- yuksek sesle de konusyorum kendimle arada bi).
Gunluk mucizelerden biri de arkadasliklarim iste. Pakistanda olanlar- yemeklerini ozledigim an msn'den cikarlar hadi gel, senin sevdigin yemegi yaptim diyenler. Sonra evimde yemek olmadigi gun (canim pisirmek istemedi) kizlarin evlerine davet etmeleri, ustelik hediye almak nilambara'dan!! Burcu'nun bana surekli msn'den telefonla telepatiyle benim ic deli zihin dunyami takip edip beni onemli zamanlarda akil vermesi ve sakinlestirmesi... Selen evimde ilk misafirim oldu yani 4.0 sene sonra bana gelen ve kapimi actigim ilk arkadasim oldu ve bir mucizeydi...hepsi gunluk mucize tecrubelerime giriyor.
2007'de istegim sadece bu:
gunluk mucizelerimi hep farkındalık icinde yasayim ve arkadaslarim ailem ve dunya melekler yardimiyla yonlendirilsinler. Herkesin yeni yili kutluuu olsun...

4 yorum:

Brajeshwari dedi ki...

İroshum..
Sende benim hayatıma giren güzel bir mucizeydin..Düşüncelerime, hissettiklerime, seninle paylaştığım herşeye benim gibi baktın yargılamadan..yeri geldi güç verdin,yeri geldi başka açıları gösterdin görmem gerekeni, hayatıma en önemlisi deli bir kız girdi, bir daha çıkmamak üzere..Kırık türkçesiyle, deliliğiyle, eğlencesiyle,dostluğu ve sıcaklığıyla....daha nice yıllar çok güzel şeyler paylaşacağız..

Senin arkadaşlığınla zenginleştim..Teşekkür ediyorum evrene varlığın için..Meleklerin hep yanında olsun, korusun seni ışıklarıyla..Güzel kalbinden öpüyor Ju Juu seni....

Subhankari dedi ki...

Canımcım...

İnan nasıl bir "ısınma"dır bu ben de bilmiyorum... Önceleri yoga dersine yeni gelen garip Türkçe aksanlı kızken, sonraları kahve sohbetleri ve Fas seyahatini dinleme molaları ile uzayan bir yolda nasıl bu kadar hayatı paylaşır olduk tam olarak ben de hatırlamıyorum... Ama iyi ki öyle oldu... İyi ki varsın... Varlığın güç verdi bu yıl bana, dostluğun güven ve deliliğin canlılık... Yaşadıklarımı, duygularımı oldukları gibi konuşabilir oldum seninle yeniden... Bir sürü şey öğrendim, bir sürü de güldüm seninle...

2007'de de deliliğin ve kahkahalarınla birlikte olmak dileğiyle... Sevgilerrrr...

Dengede Reiki dedi ki...

2007 icin tum talep ettiklerinin gerceklesmesi senin elinde... Gucunu kucumseme, degerini bil, sevgi var oldukca sevgiyi gordukce mucizeler cok yakininda olacaktir...:)

Dengede Reiki dedi ki...

2007 icin tum talep ettiklerinin gerceklesmesi senin elinde... Gucunu kucumseme, degerini bil, sevgi var oldukca sevgiyi gordukce mucizeler cok yakininda olacaktir...:)